Wegens succes herhaald!!! Derde Muzikale Rondwandeling Oosterleek op 9 juni 2013

Op zondag 9 juni a.s. wordt er voor de derde keer de muzikale wandeling door Oosterleek georganiseerd. Er wordt op 12 verschillende locaties gemusiceerd. Vele dorpsgenoten in Oosterleek hebben toezegging gedaan om in hun tuin de muzikanten te laten optreden met de mogelijkheid om met eventueel slecht weer onder/of in de overkap, schuur, tuinhuis of dars te spelen. Het aanbod qua muziek is zeer divers: Iers, Sixties, Swing, Folk, Country, Big Band, Gipsy, Kleinkunst, Blues, etc. etc. Voor de mensen die graag zittend de muziek willen bijwonen is het aanbevolen om zelf een zomerstoeltje mee te nemen, dit omdat het onmogelijk is om in te schatten hoeveel mensen deze middag de optredens zullen bijwonen. De invulling van de middag is tussen 14.00 uur en 17.00 uur. Het speelschema laten we aan de muzikanten over, het zijn nu eenmaal creatieve geesten die zich niet in een strak keurslijf laten persen. Maar door de vele locaties is er deze middag overal wel iets te beluisteren.

Er wordt geen entreegeld gevraagd, omdat de muzikanten deze middag belangeloos optreden. Maar er zal wel na elke set even met de pet worden rondgegaan of er zal een money basket worden neergezet. Tevens zullen er van de deelnemende muzikanten cd’s te koop worden aangeboden. Wij hopen natuurlijk op mooi weer, omdat Oosterleek een prachtig dorpje is om door heen te wandelen en omdat, door de bereidwillige medewerking van onze bewoners, de muzikanten op unieke plekjes mogen musiceren.

Na afloop gaan alle muzikanten naar de Herbergh voor een gezamenlijke B.B.Q. Voor de toeschouwers is er ook een mogelijkheid om hier aan deel te nemen. Er zijn binnen in de Herbergh bonnen te koop voor dit eetfestijn. Tijdens de B.B.Q. wordt de muziek verzorgd door medeorganisator Robert Pfeiffer & friends. Deze gezellige after-party op terras van de Herbergh zal duren tot ca. 22.00 uur. Een vriendelijk verzoek voor mensen die uit de omliggende dorpen komen: kom, als het kan, op de fiets. Voor mensen die met de auto komen is er net buiten het dorp een mogelijkheid om te parkeren.

Wilt u meer informatie betreffende dit evenement, dan kunt u zich richten tot de organisatie: Robert: robertpfeiffer@live.nl
of tel: 06-29503980
Klaas: folkclub.oosterleek@quicknet.nl
of tel: 0229-503150

Trackbacks/Pingbacks

  1. SpytoStyle.Com - 29 oktober 2022

    SpytoStyle.Com

    […]usually posts some incredibly intriguing stuff like this. If you’re new to this site[…]