Trouwen

Echtpaar voor de kerk

Uw Ja-woord geven in deze sfeervolle ruimte geeft aan deze bijzondere dag nog eens een extra dimensie. De Oosterleker kerk is door de gemeente Drechterland aangewezen als officiële locatie voor het sluiten van Uw burgerlijk huwelijk of Uw partnerschapsregistratie.

Hoewel de kerk niet meer als zodanig in gebruik is, behoort ook een kerkelijke inzegening tot de mogelijkheden.

Inrichting huwelijk02

De tarieven voor het sluiten van een burgerlijk huwelijk of een partnerschapsregistratie bedragen:

Maandag t/m woensdag                    € 275,–
Donderdag & vrijdag                          € 375,–
Zaterdag                                                 € 475,–
Zon- en feestdagen                             € 525,–

De genoemde bedragen zijn exclusief de gemeentelijke (leges)kosten en eventuele aanvullende arrangementen zoals bloemen en dergelijke. Neem voor meer informatie over de vele mogelijkheden, of voor een afspraak om het gebouw te bezichtigen, even contact met ons op.