• Dit event is voorbij.

Georgisch koor Dzmano

10 oktober vanaf 20:00

Op 10 oktober komt Dzmano uit Georgië een optreden verzorgen. Aanvang 20.00 uur , entree 7,50.
Dzmano zingt prachtige liederen over de natuur, strijd, liefde en kerkliederen. Ze begeleiden zichzelf op de panduri ( Georgisch snaarinstrument).
De polyfone of meerstemmige Georgische zang is eeuwenoud en staat op de wereld erfgoedlijst. Het kwartet maakt deel uit van het koor Mskheta in Akhalsikhe in Georgië. Dit koor was vorig jaar te zien en te horen in het tv programma “Wie is de mol”, opgenomen in de grotten van Vardzia. Het kwartet bestaat uit : Davit Tabatadze, Archili Kapanadze, Vasil Begishvili en Zurab Inasaridze. In het kerkje worden ze versterkt door de gastzangers Levan Samkurahvili sr. en Levan Samkurahvili jr.

U KUNT NU AL DE KAARTEN BESTELLEN !!!!
Info/kaarten bestellen: Tel: 0229 501827

Datum: