Kerstconcert van Roon Staal (aanvang 20.00 uur, entree 15,-)

Evenement Navigatie

ROON STAAL PRESENTEERT KERST ALBUM TIJDENS NIEUWE KERST TOUR

OOSTERLEEK – Op vrijdag 22 december geeft zanger en pianist Roon Staal een kerstconcert in de mooie Oosterlekerkerk te Oosterleek. Staal, die zichzelf vanachter de piano begeleidt, brengt zowel kerstsongs als zijn bekendere werken ten gehore en zal zijn nieuwe Kerst Album presenteren.

Bekende songs als “Oh Holy Night”, “Silent Night”, “Mary’s Boy Child”, “Gloria in Excelsis Deo” maar ook het klassieke “Panis Angelicus” staan op het repertoire.

In oktober jl. vond de vijfde Oktobertour plaats en presenteerde de 37-jarige musicus – die af en toe ook in Vladivostok verblijft en daar optreedt – zijn nieuwe album “Promise” met 17 tracks waaronder de titelsong “Promise”.

Staal heeft inmiddels 9 albums uitgegeven en heeft een rijk musicalverleden met o.a. een nominatie voor een musicalaward op zijn naam.

Het concert in de Oosterlekerkerk te Oosterleek begint om 20.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang geopend. Kaarten zijn te bestellen via www.roonstaal.com of via tel.nr. 06-30025992. De toegangsprijs is € 15,00.

U bent van harte welkom!

Datum: