Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Concert Folq World (zaal open: 14:30, entree € 10,-)

1 oktober 2017 vanaf 15:00

Bijzonder optreden van Folq-World met zangeres Anouk Dorfmann

 

Op 1 oktober om 15.00 uur is er in het Oosterleker Kerkje, te Oosterleek, een bijzonder optreden van de wereldmuziekband Folq-World met zangeres Anouk Dorfmann. Anouk Dorfmann is de zangeres van de theatrale klezmerband Yesh, waarmee ze zowel een eigen muzikale cabaretvoorstelling speelt als concerten geeft met Joodse muziek. Voor deze gelegenheid dus met de Enkhuizer Wereldmuziekband Folq-World. Entree: 10 euro.

 

Folq-World speelt diverse genres uit de volks- en wereldmuziek. De muzikanten brengen een grote verscheidenheid aan muzikale stijlen en ieder stuk straalt weer zijn eigen sfeer uit. Van vrolijke klezmer tot melancholische Argentijnse tango’s, van Franse musettes tot Ierse drinkliedjes. Dit alles gespeeld op een veelheid van instrumenten met af en toe een lied.

 

Folq-World bestaat uit vier muzikale duizendpoten, te weten Paul Hondius op gitaar, altsax, fluiten, viool en zang, Rico Linders op de klarinet, sopraansax en mandoline, Hans Peter Pluim op de strijkbas en Kees Rood op de accordeon.

 

Anouk Dorfmann (1989) is de zangeres van theatrale klezmerband Yesh. Ze zong bij kleinkunstensemble ‘Andermans veren live!’ en brengt al een aantal jaren samen met Johan Hoogeboom, een ode aan het Franse lied in haar programma ‘Parler aux canons’.

 

Ze won in 2006 de publieksprijs en de juryprijs tijdens het prestigieuze ‘Concours de la Chanson’ in De Kleine Komedie in Amsterdam. Ze studeerde in juni 2013 af aan de Koningstheaterakademie in den Bosch met haar solovoorstelling ‘Op mijn hoop! en toerde met vader Frédéric door het land met verschillende chansonprogramma’s.

 

Voor meer informatie over de band en over Anouk: https://sites.google.com/site/folqworld en www.yesh.nl.

Gegevens

Datum:
1 oktober 2017
Tijd:
15:00